Veidi huvitavam versioon kaerahelbeküpsistest kõigile magusasõpradele. Kanepitoodetel on kahtlemata oma koht ka magusates roogades. Head katsetamist!
Hinnanguline ajakulu: 15 minutit
Kogus: 24 küpsist
Vaja läheb:
- 260 g oliiviõli
- 500 g suhkrut
- 1 spl melassi
- 2 muna
- 1 tl vaniljesuhkrut
- 600 g täisterajahu
- 680 g kaerahelbeid
- 80 g kooritud kanepiseemneid
- 80 g linaseemneid
- 80 g Õlimeistrite mahedat kanepijahu
- 170 g tumedaid šokolaadinööpe
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1/4 tl soodat
Valmistamine:
- Eelkuumuta ahi 190 kraadini.
- Sega kokku märjad koostisosad- oliiviõli, melass ja munad.
- Sega teises kausis kokku kuivad koostisosad, lisa šokolaadinööbid.
- Sega omavahel mõlema kausi segud.
- Aseta tainas lusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
- Vormi kahvli abil tainas õhemaks.
- Küpseta 8 kuni 10 minutit, kuni küpsised on kergelt pruunistunud.
- Lase küpsistel veidi ahjuplaadil taheneda, serveeri ja naudi!